Clienti

 • Titlu “Clienti”

  Clienti
 • Primaria Municipiului Constanta

  Portalul Primariei Municipiului Constanta

  Custom web applications and Information Portals

  Primaria Municipiului Constanta

  HTML , CSS , Sitefinity , PHP , Photoshop , Illustrator

  Portalul Primăriei Municipiului Constanţa a trecut printr-o serie de transformări atât în materie de funcţionalitate, cât şi ca design. Acesta a fost îmbunătăţit cu noi caracteristici care permit satisfacerea nevoilor unui public mai larg şi evidenţierea informaţiei, în funcţie de importanţa ei. Informatia din urmă poate fi sortată şi filtrată după o multitudine de criterii.
  Colaborarea a demarat in primavara anului 2016, cu scopul final de a oferi un aspect inovativ portalului si noi caracteristici ce au rolul de a-l face mai accesibil pentru publicul larg. In prezent, se efectueaza lucrari de mentenanta si de adaugare de functionalitati noi.
 • VENETA

  Veneta Raamdecoratie

  E- Commerce

  VENETA

  HTML , CSS , JS , PHP , ecManager , AS2 , SQL Server 2008 , IIS , Windows Server 2012

  Cu peste 40 de ani de experienta, Veneta ramane un etalon al calitatii si al solutiilor accesibile in domeniul decorarii ferestrelor. Aceste solutii implica functionalitati complexe si configurari de produse. Pentru comercializarea acestor solutii este necesar un magazin care se concentreaza pe prietenia cu clientii si servicii.
  Veneta a avut o viziune despre un mediu e-commerce unde consumatorul poate, independent, sa aleaga si sa comande decoratiuni pentru ferestre personalizate. Ca rezultat al cooperarii cu Duk-Tech, Veneta s-a extins in mediul magazinelor online cu configurare de produs. Din cauza necesitatii unei platforme scalabila si integrata, a fost ales ecManager ca platforma e-commerce.
 • Codeless

  Software Development (ERP)

  Codeless

  C# , ASP.NET , NET3.5 , XML , WEB SERVICES , SQL SERVER , IIS , WINDOWS SERVER 2003 - 20 , SHAREPOINT , WCF , WF , WPF

  Responsabilitatile Duk – Tech au fost în zona de analiza si design funcțional, dezvoltarea codului sursa, implementarea, administrarea si intretinerea aplicatiei. Specificatiile proiectelor au fost furnizate de catre client. In diverse situatii Duk –Tech a fost implicata si in dezvoltarea interfetei utilizator atat la nivel de mockup, cat si prezentare grafica.
  Relatia dintre Duk –Tech si Codeless a demarat in anul 2006 prin oferirea de consultanta privind piata locala de experti IT si outsourcing. Colaborarea efectiva a demarat in 2008 prin preluarea in cadrul Duk – Tech a dezvoltarii unor componente din cadrul platformei Codeless. In decurs de cateva luni s-a stabilit alocarea unei echipe dedicate acestui proiect in ideea dezvoltarii in regim outsourcing a intregului pachet software. Incepand cu 2010, Duk –Tech a asigurat consultanta si suport logistic pentru infiintarea unei filiale locale a Codeless BV, respectiv Codeless Tehnology Center Romania (recrutare personal management, specialisti business analist), asigurand in acelasi timp serviciile de dezvoltare software si suport tehnic. Complementar activitatilor desfasurate in cadrul platformei Codeless, Duk – Tech a asigurat suportul pentru implementarea unor proiecte stand-alone in special pe platforma web pentru o serie de clienti finali din Olanda si Belgia identificati in parteneriat cu Codeless.
 • Nivio

  Software development desktop virtualization

  Nivio

  .NET , C# , GDRIVE API , WINDOWS PROCESSES

  Responsabilitatile Duk – Tech au fost în zona de analiza si design funcțional, dezvoltarea codului sursa, implementarea, administrarea si intretinerea aplicatiei. Cerintele proiectului, design-ul functional si interfata grafica au fost furnizate de catre client.
  Colaborarea a inceput in anul 2011, cu o abordare de tip outsourcing, care a necesitat relocarea membrilor pentru diferite perioade de timp in centru R&D al clientului situat în Gurgaon, India. Intr-o prima etapa a acestei colaborari s-a dezvoltat o componenta middle layer pentru optimizarea accesului la baza de date, activitatea axandu-se pe securizarea serviciilor web utilizate cu Oauth si normalizarea bazei de date existente, o provocare constituind-o dimensiunea acesteia (1000 tabele, 2000 proceduri stocate). Finalitatea a constat in crearea unei biblioteci sigure si usor de utilizat care va fi folosita de catre toate modulele software ale companiei pentru a asigura standardizarea codului. In cadrul celei de-a doua etape a fost implicata dezvoltarea unei componente suport pentru GoogleDrive ce ofera utilizatorilor Google și Nivio posibilitatea de a gestiona fisiere Google Docs într-un mediu desktop virtual, prin intermediul aplicațiilor Microsoft Office.
 • De Nieuwe Zaak

  Software development E-commerce

  De Nieuwe Zaak

  C # , ASP.NET , XML , WebServices , SQLServer (2003,2008,2012) , IIS și Windows Server administration (2003,2008,2012)

  Responsabilitatile Duk – Tech au fost în zona de analiza si design funcțional, dezvoltarea codului sursa, implementarea, administrarea si intretinerea aplicatiei. Cerintele proiectului, design-ul functional si interfata grafica au fost furnizate de catre client.
  Relatia intre Duk-Tech si De Nieuwe Zaak a demarat in 2006, pe filiera Codeless, prin dezvoltarea, adaptarea sau extinderea unor proiecte e-commerce pe platforma ASP. Ulterior s-a luat decizia dezvoltarii unei platforme e-commerce proprii, proiect in care a fost implicat Duk –Tech ca furnizor de servicii de dezvoltare, urmand ca pe baza acestei platforme sa fie dezvoltate diverse aplicatii e-commerce pentru clienti finali din Olanda. Incepand cu 2010, s-a introdus platforma EcManager proprietara De Nieuwe Zaak, urmand ca toate dezvoltarile sa fie asigurate pe baza acestei platforme.
 • Antibiotice SA

  Centru de formare si informare E-forma +

  HR - Training si Evaluare

  Antibiotice SA

  ASP.NET , C# , ISS , SQL SERVER , WINDOWS SERVER 2003 , HTML , CSS

  Platforma online de training si evaluare a personalului dezvoltata in cadrul proiectului „E-forma +” – CENTRU DE EVALUARE ŞI FORMARE ON-LINE ÎN CADRUL SC ANTIBIOTICE SA IAŞI, PROGRAMUL DE FINANŢARE: PROGRAMUL PHARE 2004/ 016-772.04.02 „COEZIUNE ECONOMICĂ ŞI SOCIALĂ, DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE, PROMOVAREA CAPITALULUI UMAN” (proiect dezvoltat in parteneriat de ANTIBIOTICE IASI si Univ. Al. I. Cuza) Proiectul a fost dezvoltat pe baza aplicatiei Optima Trainer, asigurand suportul informatic pentru activitatile de instruire si evaluare online in cadrul centrului mai sus mentionat. In cadrul acestui proiect au fost implementate sisteme de instruire si evaluare specifice departamentelor de resurse umane si marketing ale beneficiarului, avand ca si tinta personalul aflat in zona de vanzari. Sistemul are inclus suport de instruire atat in format document cat si video , materialele fiind accesibile gradual. Actiunile de evaluare au avut la baza fisele de evaluare a performantelor individuale ale personalului, fiind personalizate pe fiecare nivel ierarhic. Aplicatia E-forma + are ca si finalitate generarea unui raport de evaluare.
  Colaborarea cu clientul Antibiotice SA a fost una punctuala, strict legata de proiectul E-forma + si activitatile conexe acestuia. In cadrul acestui proiect au fost desfasurate activitati de analiza a functionalitatilor ce urmeaza a fi implementate, activitati desfasurate in colaborare cu reprezentanti din partea beneficiarului pentru a se asigura o integrare perfecta a aplicatiei cu fluxul de activitati si procese din zona resurse umane si vanzari. Avand un termen de implementare foarte strict, dezvoltarea proiectului s-a realizat printr-o abordare de tip AGILE ( metoda ce permite urmarirea continua, de catre beneficiar, a stadiului de dezvoltare a proiectului, oferind posibilitatea acestuia sa ofere feedback cat mai rapid asupra directiei de dezvoltare viitoare). In urma livrarii si punerii in functione, Duk - Tech a asigurat timp de 12 luni actiunile de suport si sustinere.
 • E-ON

  Energie – Relatii cu clientii

  E-ON

  ASP.NET , VB SCRIPT , SQL SERVER

  Responsabilitatile Duk – Tech au fost in zona de dezvoltare a codului sursa și implementare, managementul fiind asigurat de catre managerul de proiect al clientului.
  Efectuata in perioada 2011-2012, colaborarea cu EON Moldova a fost o abordare bazata pe echipa, dezvoltatorii nostri fiind implicati in evolutia VB.NET pe site-urile clientilor din Iasi si Tg. Mures. Ei au fost integrati in echipe de dezvoltare existente.
 • Atlantic Turism

  Sistem de rezervari online Atlantic Turism

  Booking & Travel

  Atlantic Turism

  ASP.NET , C#.NET , HTML , JS , MySQL , JQUERY , XML , SQL SERVER 2008 , IIS 5 , WINDOWS SERVER 2008

  Aplicatia Atlantic Turism este un proiect de tip rezervari online pentru servicii de turism. Dezvoltata pe baza platformei Optima Travel, aplicatia asigura atat posibilitate de management a ofertelor proprii (sejururi, croaziere, circuite), precum si integrarea cu alte motoare online din domenii operate de catre diferiti Tour Operatori . De asemeni, aplicatia permite efectuarea de plati online prin integrarea operatorului RomCard.
  Colaborarea a inceput in anul 2006 si a avut la baza servicii de consultanta privind prezenta online a companie si modalitati de expunere a serviciilor oferite de aceasta. Prima solutie a constituit-o crearea unui site web de prezentare cu date generice despre companie si servicii, urmand ca apoi sa se treaca la conceperea unui sistem de management a ofertelor. Principala provocare a constituit-o realizarea unui sistem de standardizare a informatiei pentru a putea gestiona corect si consistent varietatea de oferte primite de la diversi Tour Operatori in format word si excel. Aplicatia a evoluat de-a lungul timpului, in acest moment prezentandu-se sub forma platformei Optima Travel. O alta directie de colaborare a constituit-o crearea unui sistem informatic de management al resurselor de cazare si transport in cadrul unui grup de agentii de turism din Iasi. Acest sistem presupunea accesarea la comun a acestor resurse prin realizarea de rezervari online intre agentii atat a locurilor de cazare, cat si a celor de transport prin intermediul unor interfete vizuale cat mai apropiate de realitate.
 • Ova Networks – United Kingdom

  Ova Networks

  SOCIAL MEDIA

  Ova Networks – United Kingdom

  Code Ignater , PHP5 , MYSQL , JS , JQUERY , HTML5 , CSS3 , FB API(FB AUTENTICATION, FB SHARES, FB FRIENDS INVITE, FB OPEN GRAPH) , WEB SERVER APACHE

  Proiectul reprezinta un grup de retele sociale tematice, grupate sub conceput OVA. Fiecare retea pune la dispozitie accesul catre celelalte, in functie de interesul manifestat de vizitator. Membrii pot publica diverse tipuri de informatii in format text, imagini, video, pot de asemenea vota si comenta, platforma avand in spate un sistem de puncte ce urmeaza a fi castigate in urma actiunilor efectuate pe site. Sistemul de puncte permite ulterior achizitia de premii sau alte castiguri virtuale. Sistemul este integrat cu facebook la nivel de autentificare, invita prieteni, comentarii, distribuire, open graph.
  Colaborarea are la baza sistemul "project bassed", avand in prima faza ca si scop dezvoltarea unei aplicatii prototip pentru a identifica solutii privind o maniera eficienta de prezentare a site-ului si pentru implementarea diverselor functionalitati. Relatia curenta extinde colaborarea existenta cu unul dintre membrii fondatori ai OVA NETWORKS, colaborare demarata in anul 2008 si in cadrul careia au fost dezvoltate alte sisteme web printre care si Football Fantasy. In acest moment se asigura servicii de gazduire, administrare si extindere a functionalitatilor.
 • Multicolore Casino

  Dealerbet

  Gambling

  Multicolore Casino

  ASP.NET , C# , HTML , JS , AS2 , SQL Server 2008 , IIS , Windows Server 2008

  Aplicatia DealerBet reprezinta o platforma online pentru jocuri de tip casino (Stud Poker, Black Jack, Texas Hold'Em, Omaha, Five Cards), ce pune la dispozitie componentele necesare operarii unui casino online, incluzand aplicatia server, componenta client (lobby, mese joc), site web de prezentare, precum si modul de administrare al jocurilor si turneelor. Sistemul a fost conceput pentru a permite crearea de cluburi private, fiecare avand propriul modul de administrare atat a jocurilor, cat si a turneelor. De asemenea, clientul are asigurat suport pentru internationalizare, multiplayer, precum si pentru jocul simultan la mai multe mese. Derivat din acest proiect, Duk -Tech si-a dezvoltat propria platforma Optima Gambling, ce poate fi folosita in implementarea de alte sisteme de online gambling.
  Colaborarea cu Multicolore Casino a demarat in anul 2005, avand la baza o relatie de tipul "project based", bazata pe specificatiile clientului, scopul fiind dezvoltarea unui singur joc online. In urma dezvoltarii proiectului de catre echipa Duk-Tech, acesta a evoluat catre un sistem complex ce functioneaza inca din anul 2008 ca si platforma de calificare pentru turneele de poker locale. Echipa Duk - Tech a asigurat punerea in functiune si operationalizarea sistemului, continuand cu servicii de intretinere si administrare "remote", asigurand astfel functionarea continua a sistemului in parametri optimi de performanta si securitate.
 • Wildstream

  Retail

  Wildstream

  C # , ASP.NET , XML , WebServices , SQLServer , Flex , AS3

  Responsabilitatile Duk – Tech au fost in zona de dezvoltare a codului sursa, implementare si intretinere. Cerințele proiectului, design-ul functional și interfata grafica fiind furnizate de catre client.
  Colaborarea a inceput in anul 2010, fiind una de tip project based.
 • Net Intégration Développement

  Academy

  Net Intégration Développement

  PHP frameworks (Zend, Cake PHP) , CMS (SPIP, Joomla)

  Responsabilitatile Duk – Tech au fost in zona de design functional, interfata grafica, dezvoltare a codului sursa, implementare si intretinere. Cerințele proiectului au fost furnizate de NID, bazate pe analiza efectuata pe clientii finali ai site-ul.
  Colaborarea a inceput in anul 2010, fiind axata pe o abordare project based.
 • Xivic

  Media

  Xivic

  PHP , ASP.NET , C# , HTML , HTML 5 , CSS , CSS 3 , Ios(xcode, objective C) , FLASH , AS3

  Responsabilitatile Duk – Tech au fost in zona de dezvoltare a codului sursa, implementare si intretinere. Cerințele proiectului, design-ul functional și interfata grafica fiind furnizate de catre client
  Colaborarea inceputa in anul 2008 a fost atat una bazata pe echipa, cat si pe proiect, in functie de fiecare situatie in parte.
 • Office Expert

  Software development expertiza tehnica cladiri

  Office Expert

  C # , XML , WebServices , SQLServer , MS Access , integrarea cu MS Office

  Responsabilitatile Duk – Tech au fost în zona de analiza si design funcțional, dezvoltarea codului sursa, implementarea, administrarea si intretinerea aplicatiei. Cerintele proiectului, design-ul functional si interfata grafica au fost furnizate de catre client.
  Relatia a inceput in noiembrie 2007, prin preluarea in dezvoltare in cadrul Duk – Tech a componentei de analiza si expertiza energetica. Colaborarea a fost de tip project based, ea variind ulterior atat in aceasta forma cat si in cea clasica de outsourcing. Ulterior dezvoltarii primului produs, Duk – Tech a fost implicata in intretinerea si extinderea si celorlalte module din aplicatia Expertec, precum si dezvoltarea de module noi (DTA, CONFORMITE). Toate dezvoltarile au fost realizate in concordanta cu reglementarile legislative franceze, Duk – Tech asigurand complet aceasta conformitate. Produsele au fost certificate si validate de catre organismele franceze abilitate.
 • Pensiunea Pietele Doamnei – Pojorata, Suceava – Romania

  Pietrele Doamnei

  Booking & Travel

  Pensiunea Pietele Doamnei – Pojorata, Suceava – Romania

  PHP , HTML , JS , CSS , MYSQL

  Site-ul de prezentare a serviciilor oferite de pensiunea Pietrele Doamnei a fost conceput ca un sistem de prezentare si rezervari online, avand integrat un minimotor de calculatie a costurilor de cazare si pensiune in diverse variante. Informatiile prezentate pe site sunt gestionate in cadrul unui sistem CMS/BACK OFFICE accesibil de catre administratorul pensiunii.
  Colaborarea pentru dezvoltarea acestui proiect a inceput pe filiera Atlantic Turism, pensiunea fiind o extensie a acestui grup. Dupa dezvoltarea si operationalizarea site-ului, Duk - Tech a asigurat serviciile de gazduire, hosting si mentenanta.
 • Show Me Cats – UK

  Show me cats

  SOCIAL MEDIA

  Show Me Cats – UK

  Cod Ignater , PHP5 , MYSQL , JS , JQUERY , HTML5 , CSS3 , FB API(FB AUTENTICATION, FB SHARES, FB FRIENDS INVITE, FB OPEN GRAPH) , WEB SERVER APACHE , iOS , X CODE , WEB SERVICES (REST)

  Proiectul SHOW ME CATS reprezinta o platforma de socializare dedicata proprietarilor si iubitorilor de pisici, avand incluse functionalitati precum publicarea diverselor tipuri de informatii in format text, imagini, video, votare, comentarii. Sistemul este integrat cu facebook la nivel de autentificare, invita prieteni, comentarii, distribuire, open graph, eticheteaza un prieten. Platforma este operationalizata in AMAZON AWS EC2, fiind integrata in maniera SAAS cu customer.io (emails), mix panel (events tracking), segment.io, conector cu platformele third party.
  Colaborarea a demarat in cursul anului 2013, in scopul dezvoltarii unei versiuni mobile a site-ului sub forma de aplicatie iOS. In paralel cu dezvoltarea aplicatiei, colaborarea s-a extins si in zona web pentru dezvoltarea si adaptarea serviciilor web existente in proiect pentru integrarea cu aplicatia iOS. Au fost de asemenea preluate serviciile de intretinere si extindere a functionalitatilor din cadrul platformei web, precum si cele de administrare (gazduire in AMAZON, integrarea cu serviciile third party).
 • IqPlus

  Sistem e-comerce IqPlus

  E- Commerce

  IqPlus

  PHP , HTML , JS , MySQL

  Proiectul IqPlus consta intr-un site web pentru prezentarea companiei, a serviciilor oferite si a produselor distribuite. Modulul de administrare permite gestiunea pe mai multe nivele a categoriilor de produse, brand-urilor, a detaliilor despre produse si a ofertelor promotionale, etc.
  Sistemul a fost dezvoltat intr-o maniera project based, dupa dezvoltare si operationalizare asigurandu-se servicii de gazduire, intretinere si extindere a acestuia.
 • Real Mag

  Real Mag

  E- Commerce

  Real Mag

  PHP , MYSQL , CSS , JS , JQUERY

  Implementat ca o platforma de e-commerce support, Real Mag este de fapt un sistem prin care se realizeaza distributia la usa clientului, a unui pachet de cumparaturi zilnice. Sistemul functioneaza ca o platforma e-commerce clasica, avand integrat mecanisme de cautare, cos cumparaturi, plata online, cont personal si sistem back office pentru managementul continutului ( categorii, subcategorii, produse, promotii, advertising), managementul comenzilor si livrarilor.
  Sistemul a fost dezvoltat intr-o maniera project based, dupa dezvoltare si operationalizare asigurandu-se servicii de gazduire, intretinere si extindere a acestuia.
 • INCDIF Bucuresti

  GEOIF

  Integrare GIS

  INCDIF Bucuresti

  C# , ASP.NET , ARC GIS SERVER , SQL SERVER , HTML , JS

  Sistemul a fost dezvoltat ca platforma online cu suport GIS in cadrul proiectului “Proiectarea si implementarea fondului national de date digitale al imbunatatirilor funciare (FNDDIF). Studiu de fundamentare si proiect pilot pentru zona judetului Iasi” (contract nr. 76 CEEX – I 03/31.07.2006) avand ca si parteneri INCDIF Bucuresti, Univ. Al .I. Cuza Iasi ( Faclutatea de Geografie), Univ. Technica Ghe. Asachi Iasi (Facultatea de Hidrotehnica). Scopul aplicatiei a fost de a oferi un suport informational si functional specific GIS pentru prezentarea si gestionarea lucrarilor din domeniul imbunatatirilor funciare din cadrul judetului Iasi. Sistemul a fost integrat cu aplicatia de management de documente SMARTIF (furnizata de catre compania MATRIX SRL). Sistemul s-a dezvoltat pe baza platformei ARGIS SERVER, oferind o interfata de acces de tip web catre functionalitatile de cautare, vizualizare, analiza spatiala si export date existente in cadrul aplicatiei. Hartile tematice au fost generate pe baza documentelor de tip imagine, ortofotoplanuri, fisiere CAD, avand infromatii din diverse nivele tematice (limite administrative, cadastru, topografie, cai de comunicatie, hidrografie, pedologie, folosinta terenurilor, scheme de amplasare in teritoriu, scheme hidrotehnice de amenajare).
  Relatia cu clientul INCDIF a demarat in cadrul proiectului GEOIF prin dezvoltarea platformei informatice si operationalizarea acesteia cu datele specifice puse la dispozitie de catre beneficiar.
 • Nelmar

  Nelmar Online Shop

  E- Commerce

  Nelmar

  PHP , HTML , JS , MySQL , JQUERY , CODE IGNATER

  Proiectul IqPlus consta intr-un site web pentru prezentarea companiei, a serviciilor oferite si a produselor distribuite. Modulul de administrare permite gestiunea pe mai multe nivele a categoriilor de produse, brand-urilor, a detaliilor despre produse si a ofertelor promotionale, etc.
  Relatia cu NELMAR a demarat printr-un set de activitati punctuale de extindere a functionalitatilor din cadrul magazinului online. In acelasi timp, au fost preluate activitatile de administrare si intretinere a acestuia.
 • Ula – Italia

  i-Tour

  NLP ( Natural Language Processing)

  Ula – Italia

  JAVA , ANDROID , NLP

  i-Tour dezvoltă un cadru deschis pentru a fi utilizat de către diferiți furnizori, autorități și cetățeni, oferind servicii inteligente de mobilitate multi-modală. Clientul i-Tour va sprijini și va sugera, într-un mod ușor de utilizat, folosirea diferitelor mijloace de transport (autobuz, masina, cale ferată, tramvai, etc), ținând seama de preferințele utilizatorului, precum și de informare în timp real privind condițiile de drum, vreme, starea rețelei de transport public. Sistemul presupune integrarea pe componente de analiza semantica si conversationala din zona NLP (Natural Language Processing), precum si informatii geospatiale gestionate in cadrul unui sistem GIS. Aplicaţia i-Tour cuprinde o interfata user-friendly accesibilă prin intermediul PC-urilor, PDA-urilor și smartphone-urilor.
  Partenerul este o companie italiana de dezvoltare software activă în domeniul Natural Language Processing, Semantic web, Knowledge Management şi Inteligenţă Artificială. Colaborarea a demarat pornind de la expertiza noastra in domeniul NLP, fiind implicati in dezvoltarea motorului de analiza semantica si interactiune conversationala. Ulterior dezvoltarii si operationalizarii, dupa lansarea proiectului, Duk-Tech se ocupa de gazduirea, intretinerea si administrarea acestei componente.
 • Apavital

  Apavital

  HR - Training si Evaluare

  Apavital

  ASP.NET , C# , ISS , SQL SERVER , WINDOWS SERVER 2003 , HTML , CSS

  Platforma online de evaluare a personalului dezvoltata in cadrul proiectului „PLANIFICARE SUCCESORALĂ – SISTEM EFICIENT DE MANAGEMENT AL RESURSELOR UMANE” (APAVITAL IASI) PHARE 2006/018-147.04.02.02.01.106 Proiectul a constat in dezvoltarea unui sistem informatic care sa ajute la evaluarea cunostintelor si performantelor persoanelor ce ocupa anumite functii de management in cadrul companiei APAVITAL. Informatizarea sistemului de evaluare va permite combinarea instrumentelor de evaluare psihologica specializate si a celorlalte modalitati de evaluare a personalului cu tehnologiile informationale avansate de administrare a testelor, prelucrare si evaluare a rezultatelor de la distanta, in timp real. Scopul proiectului a fost dezvoltarea resurselor manageriale din cadrul SC APAVITAL SA IASI ca urmare a implementarii unui sistem eficient de evaluare si planificare succesorala a resurselor umane si a organizarii unor module de instruire pe teme de management, in vederea cresterii productivitatii personalului si a calitatii serviciilor furnizate.
  Colaborarea cu clientul APAVITAL a fost una punctuala, strict legata de prezentul proiectul si activitatile conexe acestuia. In cadrul proiectului, au fost desfasurate activitati de analiza a functionalitatilor ce urmeaza a fi implementate, activitati desfasurate in colaborare cu reprezentanti din partea beneficiarului pentru a asigura o integrare perfecta a aplicatiei cu fluxul de activitati si procese din zona resurse umane si vanzari. Avand un termen de implementare foarte strict, dezvoltarea proiectului s-a realizat printr-o abordare de tip AGILE (metoda ce permite urmarirea continua, de catre beneficiar, a stadiului de dezvoltare a proiectului, oferind posibilitatea acestuia sa ofere feedback cat mai rapid asupra directiei de dezvoltare viitoare). In urma livrarii si punerii in functione, Duk - Tech a asigurat timp de 12 luni actiunile de suport si sustinere.
 • Facultatea de Informatica, Univ. Al. I. Cuza Iasi

  Dictionar eDTLR

  NLP ( Natural Language Processing)

  Facultatea de Informatica, Univ. Al. I. Cuza Iasi

  JAVA , ANDROID , NLP

  Sistemul eDTLR dezvoltat in cadrul unui proiect de cercetare sustinut de catre Facultatea de Informatica din cadrul Univ. Al. I. Cuza Iasi impreuna cu alti parteneri, reprezinta o varianta electronica a marelui Dictionar a limbii romane, incluzand legaturi intre intrari si surse scanate, reprezentand atat o baza de date, cat si un instrument pentru cercetarea lexicografica romaneasca. Duk- Tech a fost implicat in optimizarea modului de organizare a informatiei, pentru a asigura o cautare si prelucrare eficienta a acesteia.
  Colaborarea in cadrul proiectului a demarat datorita interesului Duk - Tech de crestere a expertizei in zona de aplicatii ce implica prelucrarea in limbaj natural a informatiei. Premiza urmarita o reprezinta si identificarea unor alte oportunitati privind implicarea la nivel de parteneriat cu departamentul de specialitate din cadrul Facultatii de Informatica in proiecte de cercetare-dezvoltare publice sau private.
 • La Conseil

  La Project Manager

  Managementul Activitatii

  La Conseil

  .Net 4.0 , ASP.NET , C# , CSS , HTML , JS , JQUERY , AJAX , XML , IIS , WINDOWS SERVER 2008 , SQL SERVER

  Deținută de compania La Conseil (Iasi), soluția furnizată reprezintă o platformă bazată pe web pentru managementul de proiecte. Oferind suport operațional de management de proiect pentru clienții finali, aplicația include secțiuni pentru portofoliul de proiecte, planificare, urmărire, management al documentelor.
  Relaţia a început prin colaborari pe bază de proiect, acum acesta este extinsă cu servicii de întreținere, găzduire. Colaborarea a evoluat ȋn timp la alte implementări posibile.
 • Addvances – Iasi

  Strategie Campina

  Custom web applications and Information Portals

  Addvances – Iasi

  PHP , HTLM , CSS , JS , JQUERY , MYSQL

  Scopul proiectului a fost de a construi o platforma suport pentru sustinerea procesului de consolidare a capacitatii administrative centrale si a autoritatilor publice locale, prin dezvoltarea capacitatii de planificare strategica integrata si utilizarea tehnologiei informatiei.
  Relatia cu Addvances a demarat in perioada 2005-2006, prin activitati de consultanta IT in implementarea diverselor proiecte din portofoliul companiei client. In functie de specificul si necesitatile proiectului, pe langa serviciile de consultant, Duk – Tech a fost implicata in dezvoltarea si operationalizarea diverselor aplicatii informatice in general pe suport web (portale informationale, site-uri de prezentare), asigurand ulterior si servicii de gazduire, intretinere si administrare a acestora.
 • Asociatia Sf. Damian

  Propacienti

  Custom web applications and Information Portals

  Asociatia Sf. Damian

  PHP , HTLM , CSS , JS , JQUERY , MYSQL

  Proiectul Propacienti Info reprezinta o platforma informationala suport pentru prezentarea de informatii generale privind serviciile medicale oferite in fiecare judet din Romania, precum si a evenimentelor si a actiunilor desfasurate atat de catre organizatia " ASOCIAȚIA SF. DAMIAN" cat si externe acesteia.
  Relaţia a început prin colaborari pe bază de proiect, in prezent acesta fiind extinsă cu servicii de întreținere, găzduire si extensii functionale in cadrul portalului.
 • Nexus – Media – Constanta

  Webclinic

  Custom web applications and Information Portals

  Nexus – Media – Constanta

  PHP , HTLM , CSS , JS , JQUERY , MYSQL

  WebClinic.ro este un portal medical care ofera publicului larg si personalului medical de specialitate accesul la informatiile medicale de care are nevoie. Portalul este format din mai multe module (Clinici/Cabinete, Spitale, Articole, Medicamente) si permite accesul atat la informatii publice: cautarea furnizorilor de servicii si articole medicale, dictionarul de medicamente, cat si la informatii securizate pe baza de utilizator si parola: gestionarea contului clinicii/cabinetului.
  Relaţia a început prin colaborari pe bază de proiect, in prezent aceasta fiind extinsă cu servicii de întreținere, găzduire si extensii functionale in cadrul portalului.
 • Asociatia “Centrul de Promovare Turistica” Iasi

  Iasi – Info

  Custom web applications and Information Portals

  Asociatia “Centrul de Promovare Turistica” Iasi

  PHP , HTML , CSS , JS , JQUERY , MYSQL

  Portalul Iasi - Info reprezinta o platforma informationala suport pentru prezentarea de informatii generale privind orasul Iasi, precum si a evenimentelor si a actiunilor desfasurate atat de catre organizatia "Centrul de Promovare Turistica", cat si externe acesteia.
  Relaţia a început prin colaborari pe bază de proiect, in prezent acesta fiind extinsă cu servicii de întreținere, găzduire si extensii functionale in cadrul portalului.
 • Royal Poker Roulette

  Royal Poker Roulette

  Gambling

  Royal Poker Roulette

  C# , Windows Forms , SQL Server 2010 , Visual Studio 2012 , Windows 8

  Royal Poker Roullette reprezinta un sistem de game management pentru mesele de poker roulette. Noutatea aplicatiei o constituie faptul ca aceasta este compusa din 2 module: primul modul ruleaza pe o tableta care are la baza sistemul de operare windows 8 si care afiseaza actiunile dealer-ului si evenimentele de la masa, iar cel de al doilea modul este afisat pe un display atasat prin conexiune HDMI de tableta, permitand afisarea catre jucatori a tuturor informatiilor legate de starea jocului (bet, combinatii castigatoare, sume ce ar putea fi castigate, jackpot, statistici legate de frecventa cartilor, anuntarea castigurilor efective, etc.).
  Colaborarea a fost una de de tip "project based", continuand practic relatia inceputa in cadrul proiectului DealerBet. Dupa dezvolarea unui prototip (Proof of Concept ) s-a finalizat varianta Single Table, urmatorul pas fiind dezvoltarea unei variante care sa functioneze integrat la nivel de casino in maniera client server.

Comments are closed.